Steering Wheel of Asset Management

Stilstand is achteruitgang!

Dit gezegde stamt al uit een tijd waarin termen als “Continuous Improvement” of “Corporate Guideline” nog niet bestonden. Blijkbaar is de hang naar verbetering niet alleen van deze tijd, maar zit het in onze genen. MaxGrip ondersteunt haar klanten in continu verbeteren en erkent dat dit een vak apart is.

Voor vrijwel elke bedrijfsomvang in vrijwel elke bedrijfstak beschikken de medewerkers van MaxGrip over een groot arsenaal aan vaardigheden en tools op het gebied van Asset Performance Management. MaxGrip is gewend aan het voeren van verbeterprogramma’s bij grote multinationals. Naast de gebruikelijke aspecten van een verbeterproject, besteden zij in een multi-site omgeving extra aandacht aan:

 • Voldoende verband tussen de projectdoelen en de doelen van de organisatie. MaxGrip is gespecialiseerd in het vertalen van onderhoudsverbeteringen naar toegevoegde waarde voor de organisatie. Deze vertaalslag is essentieel voor het betrekken van het hoger management.
 • Het besturen van verbeterprogramma’s over meerdere locaties vereist adequaat leadership en gedegen programma-management. Waar nodig wordt een hoog geclassificeerde interim-manager/projectleider ingezet vanuit Calibro® Interim Management.
 • Een eenduidig begrippenkader, gebruik van uniforme tools en een gemeenschappelijke taal is een belangrijke sleutel voor succes.
 • Het maximaal benutten van synergie-kansen tussen de projectteams of vestigingen onderling. Door het uniforme raamwerk en begrippenkader dat MaxGrip gebruikt, kunnen inspanningen van een specifieke locatie gebruikt worden door meerdere collega-vestigingen. Een voorbeeld van dit uniforme raamwerk zijn de diensten Maintenance & Reliability Services.

 Wilco Hekkert (Senior Maintenance Consultant): "MaxGrip is
 betrokken bij continu verbetertrajecten binnen meerdere grote
 multinationals vanaf de vorming van visie tot en met de
 borging van resultaat. De multi-site audit methode garandeert
 de juiste verbeterrichting, focus en toetsing zodat uw
 verbeterresultaat verder wordt verduurzaamd".

 • Open inschrijving Innovative Root Cause Analyse (iRCA)

  In samenwerking met partner CoThink organiseert MaxGrip open inschrijving trainingen iRCA. Meld je nu aan!

  Lees meer

 • Nieuwe locatie MaxGrip Hoofdkantoor

  MaxGrip maakt al jaren een substantiële groei door. Dit jaar wil MaxGrip 70 nieuwe medewerkers werven om de verdere groei te faciliteren. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie om ons Hoofdkantoor te vestigen.

  Lees meer

 • MaxGrip zoekt meer dan 70 nieuwe collega’s!

  Vanwege onze snelle groei zoeken we bij MaxGrip naar nieuwe collega’s. We hebben vacatures over de hele wereld in allerlei expertises. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Kijk gerust eens bij onze vacatures. www.workingatmaxgrip.com

  Lees meer

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

NederlandsEnglishMalaysia